Az Alois Dallmayr Magyarország ismeretterjesztő és szórakoztató blogja

Dallmayr Magazin

Út a kávéhoz VIII. – Barcelona, Les Corts

2022. március 18. - Alois Dallmayr Magyarország

dallmayr-magazin-specialty-kavezo-barcelona-4-les-corts-hidden-cafe-00.jpeg

Aki már legalább egyszer életében járt Barcelonában, az biztosan rendszeresen elgondolkodik azon, miért is nem él még a katalán fővárosban. Kellemes klíma, tengerparti strandok, lenyűgöző történelmi örökség, fenséges konyha. És akkor a kávéról még szót sem ejtettünk!

Kávé fronton akkora a kínálat, hogy városrészekre szedtük a helyeket, hogy fejezetről-fejezetre haladva, közösen fedezzük fel, mit nyújt nekünk Barcelona. Ezúttal a Les Corts-kerület van terítéken.

Hidden Café, C/ Constança esquina Déu i Mata

Nevével ellentétben már nem is olyan rejtett, és egyértelműen Barcelona egyik kedvenc kávézója. A Les Corts lakónegyedben egy csapat szenvedélyes kávérajongó üzemelteti, mindössze néhány perc sétára a L'illa Diagonal bevásárlóközponttól. Saját kávéjukat Casteldelfsben pörkölik, ugyanabban a városban, ahol a Rightside Coffee Roasters is működik. A Hidden Café remek helyszín távmunkához, és persze a kávé is elsőrangú.

dallmayr-magazin-specialty-kavezo-barcelona-4-les-corts-hidden-cafe-01.jpeg

Magazinunk sorozatában kávés szemszögből mutatjuk be a világ nagyvárosait. Tippjeink főleg azoknak lehetnek érdekesek, akik egyedi élményre vágynak utazásaik során. És nem utolsó sorban, szeretik a kávét.

Zürich gazdag kínálata miatt a városnak két részt szenteltünk: 

Hagyományok és újhullám 

Co-working és bor 

Ahogy tettük azt Prágával is: Belváros  és az attól kissé távolabb eső részek 

Barcelonai felfedező túránkat az Eixample kerületben kezdtük, az El Ravalban folytattuka harmadik részben pedig a Gracia negyedig jutottunk.

dallmayr-magazin-specialty-kavezo-barcelona-4-les-corts-hidden-cafe-02.jpeg

fotók: timeout.com, thecoffeevine.com, ookiedough.org

forrás: thewaytocoffee.com




A bejegyzés trackback címe:

https://dallmayrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2717780966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása