Az Alois Dallmayr Magyarország ismeretterjesztő és szórakoztató blogja

Dallmayr Magazin

ÍR KÁVÉ RECEPT

2021. február 19. - Alois Dallmayr Magyarország
irkv.jpg
Ezúttal egy kihagyhatatlan téli finomságot hoztunk, egy valódi kávéklasszikust. Elkészítésére pedig, mint mindig, most is megtaláltuk a legegyszerűbb, de legnagyszerűbb módszert! 
Hozzávalók: (2 adaghoz)
- 1 dl kávé
- 60 ml whiskey 
- 4 teáskanál cukor 
- 40 ml tejszín 
Elkészítés: 
Öntsük a whiskeyt a pohárba, majd adjuk hozzá a frissen főzött kávét, és keverjük össze őket. Adjuk hozzá a cukrot, és addig keverjük, míg teljesen fel nem oldódik - fontos, hogy ne üljön le a pohár aljára. A tejszínt óvatosan, egy teáskanál segítségével finoman helyezzük az ital tetejére. 
Kellemes kávézást kívánunk! 

A bejegyzés trackback címe:

https://dallmayrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr7216421016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása