Az Alois Dallmayr Magyarország ismeretterjesztő és szórakoztató blogja

Dallmayr Magazin

Lehet edzés előtt kávét inni?

2022. január 28. - Alois Dallmayr Magyarország

Fizikai erőkifejtést megelőzően kávét inni nem csak lehet, néha még ajánlott is, ám előnyei csak akkor élvezhetők ki igazán, ha okosan csinálja az ember.

Tovább

Kávé nélkül a világ - kávéhorror

Négy éve élünk kávé nélkül - gondolta Gray, miközben társaival még mélyebben süllyesztették a kabátjuk zsebébe a kezüket, és nekifeküdtek az erős téli szélnek. A fény szürkére váltott, ahogy a Massachusetts Avenue-n sétáltak, lopva odapillantva az egykori Boston Pops épületének hűlt helyére. Hatan,…

Tovább

Tea mindig, minden körülmények között!

Sokan úgy vélik, hogy a teát csak egy hideg téli délutánon, kandalló mellett ülve lehet és kell élvezni. Ez egy elég kezdő gondolat, ugyanis a tea (a kávéhoz hasonlóan) minden évszakban megállja a helyét. Cikkünkben erre kívánunk rávilágítani, és új ötleteket adni teafogyasztás szempontjából.

Tovább

Út a kávéhoz V. – Barcelona, Eixample

Hola! Aki már legalább egyszer életében járt Barcelonában, az biztosan rendszeresen elgondolkodik azon, miért is nem él még a katalán fővárosban. Kellemes klíma, tengerparti strandok, lenyűgöző történelmi örökség, fenséges konyha. És akkor a kávéról még szót sem ejtettünk!

Tovább
süti beállítások módosítása