Az Alois Dallmayr Magyarország ismeretterjesztő és szórakoztató blogja

Dallmayr Magazin

A kávé művészete - Riasim

2021. november 12. - Alois Dallmayr Magyarország

ria4.png

Ha a kreativitás és a kávé egy szövegkörnyezetbe kerül, azonnal a latteart-ra asszociálunk. Azonban tejhabbal való kávéfestésen túl is vannak lehetőségek a kávéban kreatív szempontból, a Coffee Cakes Cafe Instagram-oldal épp ezeket mutatja meg nekünk.

Bő egy milliárd Instagram-felhasználóból körülbelül félmillió használja a #coffeeart címkét. Közülük emelkedik ki Ria, aki meglehetősen egyedi módon ábrázolja az őt körülvevő világot – természetesen erős kávés behatás alatt. Munkáira a fiatalos, könnyed stílus, ám mégis precíz alkotásmód jellemző, megfűszerezve egy kis lazasággal.

ria.jpg

Az oldal nevének eredete egyszerű: szereti a kávét (Coffee), a sütiket (Cakes) és a kávézókat (Cafe), így nem kellett túl sokáig gondolkodnia. Eredetileg ő is lattearttal és kávékról készített képekkel kezdett, de aztán feltámadt benne az igény, hogy némi csavart vigyen a dologba. Így születtek meg azok az alkotások, ahol a kézi rajz és a kávészemek, kávés kiegészítők találkoznak.

ria3.png

És ez láthatólag felkeltette az Instagram felhasználók érdeklődését: szinte nulláról indulva pillanatok alatt emelkedett ötvenezer fölé követőinek száma.

ria2.png

Mindezt jelenleg teljes mértékben hobbiként űzi, és nem is tervezi áthelyezni kereskedelmi alapokra, de az igényeket látva felmerült benne, hogy kis darabszámban kinyomtatja és szignózza néhány művét, amiket aztán elad.

Ha valaki kíváncsi lenne Ria további alkotásaira is, itt elérhető az Instagram oldala: A Coffee Cakes Cafe Instagram-oldal . Sok sikert kívánunk neki, és üzenjük, hogy ne hagyja abba!

ria1.png

fotók és forrás: club.atlascoffeeclub.com 

A bejegyzés trackback címe:

https://dallmayrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr3016749978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antisocialnetwork 2021.12.10. 08:14:54

Az internet nem robbant fel. Még ettől sem.
süti beállítások módosítása