Az Alois Dallmayr Magyarország ismeretterjesztő és szórakoztató blogja

Dallmayr Magazin

BARRAQUITO kávérecept

Egyenesen Teneriféről

2021. május 14. - Alois Dallmayr Magyarország

1_2.jpg

Ha valami, akkor a Barraquito egy igazán izgalmas és megjelenésében is egyedülálló kávé. Különlegessége, hogy tulajdonképpen egy koktél és éppen ezért elég jól variálható.

Az ital Sebastian Rubio után kapta a nevét, akit barátai csak Barraco-nak szólítottak. Ő készítette el először az eredeti Barraquitot Tenerifén, de pont a jól kombinálhatóság miatt, ma már számos különböző Barraquito recept létezik a Kanári-szigeteken. A legkülönlegesebb összetevője a Licor 43, ami tulajdonképpen egy citrusos-vaníliás ízű likőr. Azoknak, akik már korán reggel meglepnék magukat egy Barraquitoval, az alkoholmentes verzió is elérhető.

A kávé elkészítése egészen egyszerű, Barraco-hoz hasonlóan pedig mindenkit biztatunk a bátor kísérletezésre!

A bejegyzés trackback címe:

https://dallmayrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr8316527732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása