Az Alois Dallmayr Magyarország ismeretterjesztő és szórakoztató blogja

Dallmayr Magazin

Ezért jó, ha van az irodában kávégép

2021. november 26. - Alois Dallmayr Magyarország

dallmayr-magazin-irodai-kavegep-berles-office-vending-machine-02.jpg

A kávézás a hétköznapok része, teljesen általános, hogy vannak, akik napközben a munkahelyükön isszák meg a napi adagjukat. Fogyasztásának segítése egy irodai kávégéppel számtalan előnnyel jár mind a munkaadóra, mind a munkavállalóra nézve.

Üzletünk sikerességének egyik feltétele a munkavállalók elégedettsége, amihez nagyban hozzájárulnak a munkahelyi juttatások. Itt kaphat szerepet a minőségi kávé, illetve a hozzá tartozó gép. Nézzük sorban az előnyöket!

Kevesebb hiba

Emberek vagyunk, hibázunk. Hibáink jelentős része kicsi, következményük jelentéktelen. De néha bizony komoly hatásuk lehet a napi üzletmenetre, netán a cég megítélésére. Egy elütés vagy rossz helyre tett tizedesvessző boríthatja a költségvetést, egy másik – az ügyfél kezébe kerülve – ronthatja a reputációt. És bár nem lehet hibamentessé tenni minden folyamatot, a valószínűségeket drasztikusan tudjuk csökkenteni.

iroda3.jpg

A minőségi kávé – magas koffeintartalmánál fogva - jelentős mértékben javítja a szellemi teljesítőképességet, jó hatással van a memóriára, hangulatra, energiaszintre, reakcióidőre, éberségre. Ha a munkatársak rendesen „fel vannak töltve”, kevesebb hibát vétenek, mert jobban átlátják a folyamatokat, az apró hibák fölött sem siklanak át. Tevékenységük által javul a cég teljesítménye és így a külső megítélése is. Fontos hangsúlyoznunk, hogy a módszer csak akkor működik, ha az irodai kávégépbe minőségi kávé kerül, az instant termékekkel nem érhető el a kívánt hatás.

Mentális egészség

Ennek fenntartása legalább annyira fontos, mint a testi egészségé, a különféle támogató programok – masszázs, jóga, kikapcsolódási lehetőségek – is mind ezt szolgálják. Ezeket egészítheti ki az irodai kávégép beüzemelése. Ami a túlórák, valamint az ősztől tavaszig terjedő időszakban támadó korai sötétedés (lásd még: téli depresszió) okozta rossz hangulat esetén pláne jó szolgálatot tesz.

iroda2.jpg

Modern iroda

Térdig járunk a huszonegyedik században, a magára valamit is adó munkahely nem viselkedhet és nem nézhet ki úgy, mint amelyik megragadt a múltban. A magasan kvalifikált munkaerő és az értékes ügyfélkör bevonzásának (majd megtartásának) feltétele, hogy a környezet professzionális és kifinomult hangulatot árasszon. Ebben a fő szerepet nyilván a beltér dizájnja, a dress code, a helyszín és az üzleti szolgáltatások játsszák a fő szerepet, de azokat az apró pluszokat, amitől a miénk különlegesebbé válik, mint másé, épp a kávézási lehetőségek adják hozzá. Az irodai kávégép segítségével sokféle íz próbálható ki, ami minden kávérajongó számára komoly vonzerőt jelent!

iroda4.jpg

 

fotók: globalofficesolutions.com, bruhub.ca, americancoffeeservices.com, packagingoftheworld.com

forrás: redcupbeverage.com

A bejegyzés trackback címe:

https://dallmayrmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr7516755174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása